﻿<?xml version='1.0' encoding='UTF-8'?><rss version="2.0" xmlns:dc="http://purl.org/dc/elements/1.1/"><channel><title>The VNC Manager - SmartCode Solutions Forum / SmartCode ServerX VNC Server ActiveX / Bug Reports  / Connected and Disconnected events are not firing / Latest Posts</title><generator>InstantForum.NET v4.1.4</generator><description>The VNC Manager - SmartCode Solutions Forum</description><link>http://www.vncmanager.com/forum/</link><webMaster>forums@s-code.com</webMaster><lastBuildDate>Thu, 20 Nov 2008 16:53:46 GMT</lastBuildDate><ttl>20</ttl><item><title>RE: Connected and Disconnected events are not firing</title><link>http://www.vncmanager.com/forum/Topic1138-21-1.aspx</link><description>John,&lt;BR&gt;I wrote a sample C# .Net application that works fine here and receives Connected/Disconnected events.&lt;P&gt;Could you please give it a try?</description><pubDate>Mon, 09 Oct 2006 21:56:40 GMT</pubDate><dc:creator>Support (s-code)</dc:creator></item><item><title>RE: Connected and Disconnected events are not firing</title><link>http://www.vncmanager.com/forum/Topic1138-21-1.aspx</link><description>Any word on this one?</description><pubDate>Mon, 09 Oct 2006 15:28:37 GMT</pubDate><dc:creator>jonm</dc:creator></item><item><title>RE: Connected and Disconnected events are not firing</title><link>http://www.vncmanager.com/forum/Topic1138-21-1.aspx</link><description>Here some demo code from a simple winforms app.  The events do not seem to fire.&lt;/P&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;&lt;P&gt;Public&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#000000 size=2&gt; &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Class&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;&lt;FONT color=#000000&gt; Form1&lt;/FONT&gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Private&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;WithEvents&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; vncserv &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;As&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;New&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; ServerX.CSC_ServerXControl&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Private&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Sub&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; vncserv_Connected(&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;ByVal&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; strClientAddress &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;As&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;String&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;) &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Handles&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; vncserv.Connected&lt;/P&gt;&lt;P&gt;NotifyIcon1.ShowBalloonTip(500, &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#800000 size=2&gt;"VRtest1"&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;, &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#800000 size=2&gt;"User Connected"&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; &amp;amp; vbCrLf &amp;amp; strClientAddress, ToolTipIcon.Info)&lt;/P&gt;&lt;P&gt;Beep()&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;End&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Sub&lt;/P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;&lt;P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Private&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Sub&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; vncserv_Disconnected(&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;ByVal&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; strClientAddress &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;As&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;String&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;) &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Handles&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; vncserv.Disconnected&lt;/P&gt;&lt;P&gt;NotifyIcon1.ShowBalloonTip(5000, &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#800000 size=2&gt;"VRtest1"&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;, &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#800000 size=2&gt;"User Disconnected"&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;, ToolTipIcon.Info)&lt;/P&gt;&lt;P&gt;Beep()&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;End&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Sub&lt;/P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;&lt;P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Private&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Sub&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; ExitToolStripMenuItem_Click(&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;ByVal&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; sender &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;As&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; System.Object, &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;ByVal&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; e &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;As&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; System.EventArgs) &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Handles&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; ExitToolStripMenuItem.Click&lt;/P&gt;&lt;P&gt;vncserv.DisconnectAllClients()&lt;/P&gt;&lt;P&gt;vncserv.AllowConnections = &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;False&lt;/P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;&lt;P&gt;vncserv = &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Nothing&lt;/P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;&lt;P&gt;Application.Exit()&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;End&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Sub&lt;/P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;&lt;P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Private&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Sub&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; Form1_Activated(&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;ByVal&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; sender &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;As&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Object&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;, &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;ByVal&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; e &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;As&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; System.EventArgs) &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Handles&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Me&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;.Activated&lt;/P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;&lt;P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;With&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; vncserv&lt;/P&gt;&lt;P&gt;.AcceptCutText = &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;True&lt;/P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;&lt;P&gt;.AcceptKeyEvents = &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;True&lt;/P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;&lt;P&gt;.AcceptPointerEvents = &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;True&lt;/P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;&lt;P&gt;.ScreenSaverAffectInput = &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;True&lt;/P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;&lt;P&gt;.DisableLocalInputs = &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;True&lt;/P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;&lt;P&gt;.Password = &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#800000 size=2&gt;"test1"&lt;/P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;&lt;P&gt;.AllowConnections = &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;True&lt;/P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;&lt;P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;End&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;With&lt;/P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;&lt;P&gt;Beep()&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;End&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Sub&lt;/P&gt;&lt;/FONT&gt;</description><pubDate>Thu, 21 Sep 2006 02:14:26 GMT</pubDate><dc:creator>jonm</dc:creator></item><item><title>RE: Connected and Disconnected events are not firing</title><link>http://www.vncmanager.com/forum/Topic1138-21-1.aspx</link><description>I would say they do fire. If you try to run the demo on the Web site, the log window shows client connected and disconnectede events. It works in our test and for several external testers too. May be you could send us a source code so we could take a look on it and identify the problem?</description><pubDate>Mon, 18 Sep 2006 20:17:52 GMT</pubDate><dc:creator>Support (s-code)</dc:creator></item><item><title>Connected and Disconnected events are not firing</title><link>http://www.vncmanager.com/forum/Topic1138-21-1.aspx</link><description>The Connected and Disconnect events do not seem to fire.   I would expect them to fire when a client connects or disconnects.</description><pubDate>Mon, 18 Sep 2006 19:38:11 GMT</pubDate><dc:creator>jonm</dc:creator></item></channel></rss>